2013-05-01
午餐選擇非常多,價錢中上綫有個128SET 已經有好多選擇,飯可選葱吞拿魚丼,滑蛋豬扒丼,親子丼等小食有炸雞或唔記得係咩......又有鲭魚或唔記得係咩......再配前菜,烏冬,湯,茶碗蒸真係128都幾抵食,你當每樣都係30-40,質素都係中上咁既數量選擇再加埋質素,個價錢係值既前菜係冷意粉混沙律醬加蔬菜,未食過冷意粉當前菜,幾得意茶碗蒸-通常都係碗底加左白果,但加白果我覺得有種苦澀味同茶碗蒸既上湯蛋味唔Match呢度碗底係加左百合,微甜溶入口中,同上湯蛋好match鲭魚....128o個次係ok,有次我黎單點鲭魚set,咸到我訓左係度。。。南蠻炸雞-他他汁加炸雞,上檯係已經凍凍地,或者熱的話會把他他汁變做水同油,個味就麻麻又酸又甜,係咕嚕肉就熱上。。。雞都幾滑葱吞拿魚丼-呢個值得推介一下,隻生蛋汁加埋o的肥拖羅蓉,入口非常滑滑得黎唔係O個種核凸口感,味道唔腥,其實我食Doraya 都覺得有O的腥同口感滑核凸但呢度碗葱吞拿魚丼可以再幫襯!
有個128SET 已經有好多選擇,
飯可選葱吞拿魚丼,滑蛋豬扒丼,親子丼等
小食有炸雞或唔記得係咩......
又有鲭魚或唔記得係咩......
再配前菜,烏冬,湯,茶碗蒸
真係128都幾抵食,你當每樣都係30-40,質素都係中上
咁既數量選擇再加埋質素,個價錢係值既 前菜係冷意粉混沙律醬加蔬菜,未食過冷意粉當前菜,幾得意
呢度碗底係加左百合,微甜溶入口中,同上湯蛋好match
個味就麻麻又酸又甜,係咕嚕肉就熱上。。。雞都幾滑
但呢度碗葱吞拿魚丼可以再幫襯!