2021-11-25 433 瀏覽
認真第一次食完之後嬲傻🤬係open rice見到話餐廳服務態度極差😑本身都半信半疑但食完之後真係完全明白😫個陣我岩岩食完最後一啖放低餐具🍴個店員唔夠一秒就收咗我個碟🤯我同我個fd完全反應唔到😶問都唔問就直接收真係第一次😡仲要個戴眼鏡老闆娘勁冇禮貌🥴同隔離個女仔快啲食完讓個位出嚟🤷🏻‍♀️真係趕客咁😵‍💫成間餐廳剩係得一個後生女仔係有禮貌🤓其他都係服務態度極差🤬呢間餐廳已經被black list😌🔺煙三文魚煙肉白汁忌廉意粉🍝 $58煙三文魚都頗多🐟煙肉正常,但個人覺得忌廉汁唔夠😕而意粉好淋🤥本身食完之後都覺得OK😗但食完之後冇幾耐就極度口渴😵‍💫飲極水都唔夠🤧都唔知落咗幾多味精🤷🏻‍♀️🔺朱古力咖啡☕️ (午餐加$8)咖啡係正常嘅😙唔係好苦😝但個拉花好似有d整衰咗🤭飲完都係解唔到渴😳

🔺煙三文魚煙肉白汁忌廉意粉🍝 $58
飲極水都唔夠🤧都唔知落咗幾多味精🤷🏻‍♀️
煙三文魚煙肉白汁忌廉意粉

🔺朱古力咖啡☕️ (午餐加$8)
朱古力咖啡