2023-08-06
📍好耐無去葵廣掃街啦!👯唔少舖頭都已經轉咗手 上到2樓就聞到好濃郁既牛油香 原來係間賣日式鯛魚燒同麻糬牛角包窩夫既舖頭 原本想自私食🙈 但最後忍唔住要買幾個返去同屋企人share~ 🔺牛角包窩夫有近16款 鹹甜口味任君選擇 除咗傳統生果/茶味/朱古力等口味 仲有店家自家研製特色口味 我就揀咗…🌀 蘋果忌廉芝士: Croffle口感酥化 外層卻保持微微焦脆既口感🙆🏻♀️ 面層被芝士奶蓋 同埋酸甜爽口既蘋果粒覆蓋 配搭得好好🩷🌀 咸蛋肉鬆: 鹹蛋肉鬆呢個係必勝組合 肉鬆份量澎湃 帶點鹹香 好惹味🙉🌀 烤芝士布甸: 布甸食落好吉士醬咁 口感綿密滑順 再放上2塊炙燒芝士🧀 鹹甜交替 口感層次係幾款入面最豐富🙆🏻🌀 榛子朱古力: 可可粉令朱古力相當突出 好鐘意麻糬煙煙韌韌 食落幾有層次 呢款我都大推! 見+$18 仲可以加配幾款黑糖珍珠牛乳飲品💟牛角包窩夫拎到返屋企 隔咗一陣先食都仲係脆身🙌🏻 抵讚
牛角包窩夫拎到返屋企 隔咗一陣先食都仲係脆身🙌🏻 抵讚