2020-11-24 1249 瀏覽
前幾日因為只係返半日 所以同同事一齊食完嗰lunch 再各自返屋企 呢間係間中一個同事介紹嘅 食完都覺得唔錯👍我就揀咗嗰午餐自選套餐Set A 係$63起 不過就要加一服務費 如果要加一就唔係幾抵啦 因為唔覺得有非常好嘅服務 但係味道算係👌嘅有三小碟前菜 開頭以為響menu入面嘅六款 有得自己揀入面揀三款 原來係冇得揀 係是日前菜 而嗰日三款前菜分別係 麻辣豬脷 潮式豆干 同埋麻醬時菜 每款各有特色 都整得唔錯而主食方面 我揀咗鐵板安格斯一口牛(+$5) 呢個好好食 一粒粒牛好鬆軟淋身 黑椒汁亦都好入味 食到最後仲熱辣辣 正吖🥰然後飯麵方面 揀咗椒麻拌淮山麵 呢個覺得唔太好食 嗰麵太乾 所以會將啲湯落少少響嗰麵度 但係落咗啲湯 又會沖淡咗啲辣味 如果下次有機會食嘅話 會試下其他款 午市套餐奉送熱飲一杯 我就揀咗熱奶茶 味道唔錯 茶底夠香滑👍👍

前菜

鐵板安格斯一口牛

椒麻拌淮山麵

熱奶茶

2020-11-20
15 分鐘 (堂食)
鐵板安格斯一口牛