2023-09-25 714 瀏覽
葵芳原來有呢間抵食嘅雞煲火鍋 唔係朋友介紹真係發現唔到啊😳 套餐有三款可以選擇 我哋揀咗最多嘢食嘅C餐🫢 C餐嘅肉類係包括A B餐所有肉類🥩 招牌麻辣雞煲一入場 當然係嘆返個雞煲先啦 我哋就揀咗小辣 雞件都幾多肉㗎🐥 味道上晝唔算太過麻辣 所以食晒成個雞煲都覺得唔會好辛苦👍🏻 食完雞之後就可以加湯打邊爐或者叫店員換款清湯 我哋就換咗清湯打邊爐 🍲肉類美國牛三角肩胛 呢個牛三角 真係要encore再encore 入口嫩滑 又唔會太油膩🐮 美國牛板腱 呢碟比較瘦啲 但幾厚身 肉味香濃😙 美國安格斯肥牛 呢個油花較多 西班牙特級豬梅肉片 豬肉薄片都唔錯㗎🐷魚類可以用QR code落單 有脆肉鯇魚片 同埋脆肉鯇魚骨腩 個人就比較鍾意脆肉鯇魚骨腩🐟 魚腩嘅部份好肥美呀串串呢晚有六款串串可以選擇 有雞皮串 腸仔串 五花豬腩片串 蝦蝦串 牛肉串 雞肉串 個人覺得回本之選一定係海蝦串🦐 小食喺出面中間位置 有不同嘅小食供應 即炸響鈴 油炸鬼 炸饅頭 炸咖喱角 泰式雞翼尖 手拍青瓜🥒 樣樣我都試咗少少 個人覺得泰式雞翼尖幾出色自助吧除咗有不同嘅丸類之外 仲有唔同嘅蔬菜🥬 真係想食咩都可以自己夾㗎 仲有我

招牌麻辣雞煲

肉類

魚類

串串

小食

自助吧
除咗有不同嘅丸類之外 仲有唔同嘅蔬菜🥬 真係想食咩都可以自己夾㗎 仲有我最鍾意嘅芝士海鮮豆腐同埋蟹籽丸呀 排列整齊 店員仲不時添貨㗎😉

飲品
玻璃樽汽水 呢啲傳統嘅玻璃樽汽水真係好吸引我 啲汽特別多㗎嘛🙈 仲有自家製茶類飲品 啤酒等等🥤款式種類都幾多

甜品
有一大個櫃裝住唔同口味嘅雪糕🍦 咁多款口味 我都試過 我最鍾意嘅都係朱古力同埋海鹽口味😙 側邊仲有個番薯糖水可以

呢餐真係好豐富 食足兩個鐘任飲任食 食咗好多唔同種類嘅食物 要捧住個肚走啊😛