2022-11-05 173 瀏覽
💛🧡🤎空氣泡芙💨有啲失望行過留意到有買二送二優惠,兩款味道都啱食🤪所以就買咗啦!依度人流都幾多,不過店員效率幾高,好快到我🤭❣️買二送二優惠❣️ $58/份🤍焦糖牛奶泡芙🤍賣相都ok,餡料就有啲少🥹牛奶布丁香甜又軟滑,焦糖醬唔多🫢如果再落多少少會好啲🥰🤎恐龍脆脆泡芙🤎是日失望之最😫泡芙皮係脆嘅,不過餡料真係好少好少(咬到最後先發現原來得一啖…)😢唔係奢求佢爆餡,但依個比例連¼都唔知有冇😣(相入面可以見到,泡芙內層係乾淨 冇沾上任何忌廉)餡嘅味道係濃嘅🍫不過真心建議要擠多啲啲,餡滿皮脆先得㗎嘛…餡唔多,真係唔太抵食…不過值得一讚就係店員服務態度好好,客量咁多都可以保持咁好禮貌,問多句都唔會厭麻煩,依然好友善解答客人問題🫶🏻有機會再嚟,不過希望下次好彩啲買到個餡多嘅泡芙啦!📍西樹泡芙
💛🧡🤎
空氣泡芙💨有啲失望

❣️買二送二優惠❣️ $58/份

🤍焦糖牛奶泡芙🤍

🤎恐龍脆脆泡芙🤎

📍西樹泡芙
8 分鐘 (外賣自取)