餐廳: 羊滋味
資訊:

2024-08-20 115 瀏覽
係一間食羊肉嘅蒙古菜館,本身去之前就好期待呢間餐廳,因為我未食過蒙古嘢🤣再加上我都幾鍾意食羊,今日終於嚟一試乾坤。涼拌羊肉🥒 $68呢個好好食好重蒜味,而且羊肉都比得幾多,必叫之選👍🏻羊肉炒飯🍚 $78好有鑊氣,炒飯粒粒分明,乾身唔會太油膩。爆炒羊雜飯 $68我係一個好中意內臟嘅人,呢碟嘢各種唔同嘅部位都有,幾特別!羊肉煎餃🥟 $68即叫即煎大大隻,一咬開會爆汁,建議攤凍啲先食🤓蟲草花羊排湯🥣 $68呢個湯滋潤補肺,適合男仔飲,但女仔都飲得㗎🤣飲完成個人暖晒,冬天飲一定仲正!

涼拌羊肉🥒 $68
呢個好好食好重蒜味,而且羊肉都比得幾多,必叫之選👍🏻

羊肉炒飯🍚 $78
好有鑊氣,炒飯粒粒分明,乾身唔會太油膩。

爆炒羊雜飯 $68
我係一個好中意內臟嘅人,呢碟嘢各種唔同嘅部位都有,幾特別!

羊肉煎餃🥟 $68
即叫即煎大大隻,一咬開會爆汁,建議攤凍啲先食🤓

蟲草花羊排湯🥣 $68