2008-07-10 2 瀏覽
突然有一日心血來潮,決定去同媽媽特地拜訪一下神廚! 都幾難搵架...係街角位! 入面都幾細,平時lunchtime應該都會好逼下。我地兩個人當然係叫美極香煎薄牛扒同埋招牌煎蛋海苔窩燒墨魚餅飯啦! 野食都幾快,一來到已急不及待快d食。美極香煎薄牛扒: 真係好好食!!! 牛扒雖然薄不過唔係化學牛肉或畀粉"毑"過晒個隻,係仲有牛肉味仲有咬口的! 最正係上面舖滿晒我的最愛--蔥同埋蒜頭!!!!! 加埋個汁真係好惹味! 食完當然個口一陣味,不過真係好爽耶。頂唔順蒜頭既人(就如我媽媽咁樣 ) 就唔好叫啦。不過對於我依d人來講依碟野真係食得好感動!!!!煎蛋海苔窩燒墨魚餅飯: 話明招牌,果然冇令我失望~ 墨魚餅煎得可口...有紅蘿蔔粒...好香味道好好! 媽媽超喜歡! 煎蛋冇咩特別,不過成日覺得咩野加多隻煎蛋都睇落吸引好多。媽媽已經係度話想再食! 期待下次再去!

媽媽已經係度話想再食! 期待下次再去!