2018-11-28 1317 瀏覽
上星期五放工同Frd落老蘭,咁就聽人介紹試下去China Bar玩下啦。喺門口就要sort of entry fee,要order一杯飲品先入得!咁我就叫safe D叫杯classic cocktail Margarita啦!喺我等緊我杯cocktail嘅時候我眼利見到佢搞緊個推廣喎,scan個QR code再俾comment就送free shot,真心唔做都對唔住自己啦!杯cocktail同個shot都算足料,KO完已經有少少tipsy,證明無溝水。飲完唔洗諗即刻落個舞池嚟round wonderland啦,個舞池唔算大,人又多,所以有D逼。不過個DJ都算識搞氣氛,音樂又夠揀得好,整體感覺都幾jeng shit,真心下次落老蘭點都要去round China Bar兜個圈。
2018-11-23
$130 (宵夜)