2016-10-27
一家老少 去酒樓應該會係個好選擇成日見人去食蒸氣火鍋,自己都想蒸下😋好彩book左位。唔係有排等你睇到既價錢已經係全包。唔會再有任何附加費。👍🏿太好我地7個人好貪心咁叫左個8人餐。驚死唔夠食😆 調味料都唔洗另外加錢。同埋好足料。乾濕蒜都有❤️上菜啦, 個個都未蒸過 勁雞手鴨腳啦,d野又黎會超快啵! 首先其實就將d米開蓋放到最底 將所有食物蒸晒黎食(大約個幾中啦)就舀黎食。 酒樓好好咁有張紙話你知咩食物要蒸幾耐同埋有埋個timer 俾你👍🏿細心。1380/8人餐 其實我又無諗過d食材會咁新鮮。個牛係最令我驚喜的。我以為會係普通打邊爐肥牛。又唔係啵,份份野都好多好鮮。帶子又勁大粒咁啦。長輩勁喜歡 因為佢地話咁蒸無打邊爐咁油。其實真係好飽。7人其個實可以叫6人餐。 個餐其實唔洗包個奶黃包啦 好唔夾 食完咁重口味 咁鮮既野 我唔想食包囉。 不如送其他野啦🙊生果點睇?🤓👍🏿👍🏿👍🏿大力讚好
成日見人去食蒸氣火鍋,自己都想蒸下😋 好彩book左位。唔係有排等 你睇到既價錢已經係全包。唔會再有任何附加費。👍🏿太好
上菜啦,
酒樓好好咁有張紙話你知咩食物要蒸幾耐同埋有埋個timer 俾你👍🏿細心。 1380/8人餐 其實我又無諗過d食材會咁新鮮。個牛係最令我驚喜的。我以為會係普通打邊爐肥牛。又唔係啵,份份野都好多好鮮。帶子又勁大粒咁啦。
長輩勁喜歡 因為佢地話咁蒸無打邊爐咁油。
其實真係好飽。7人其個實可以叫6人餐。
👍🏿👍🏿👍🏿大力讚好