2019-08-07 59 瀏覽
作為一位健身教練,操完野食牛排好合理奧海城操完野,睇吓大角咀有咩食先,咦~喂!呢間牛排門面幾靚啵。店內有三款肉分別係西冷, 肉眼同牛柳, 最少要300g, 不過menu上都好好咁寫埋300g既價錢架啦, 一整舊既牛肉已經放左係一個客人都見到既雪櫃, 靚唔靚一眼睇哂另外特別d既係可以配蔥油, 蒜油或者洋蔥油, 好吸引~ 另外加25蚊就可以跟set。試吓個西冷先,跟蔥油,唔洗跟餐飲烏龍茶呀唔該 店員就比左個嗶嗶機我等拎野食。呢度環境唔錯,好似日本既居酒屋,有立食區亦有坐位, 立食區比較適合一支公黎食既客人, 不過我都係習慣坐係度食好彩我今晚早食飯有位坐, 我見門口都開始多人排隊啦~ 好喇等左10分鐘就上菜。原本磅比我睇既時候都唔覺咁大塊,上埋塊板度食落又幾重量級喎牛味超重,入面仲係3成熟左右, 自己再控制生熟度, 300度高溫鐵板真係唔同d, 封得住肉汁, 食落更juicy店鋪提供黑椒同岩鹽, 始終食牛扒唔需要落太多調味, 簡簡單單就ok!我都係第一次食蔥油既鐵板牛排,環境日式、鐵板西式、味道出色,最後配埋烏龍茶就可以將今餐既油膩帶走喇係呢度食完要自己放返餐盤嫁今日食完唔洗操喇,返屋企打機
作為一位健身教練,操完野食牛排好合理

試吓個西冷先,跟蔥油,唔洗跟餐飲烏龍茶呀唔該
店員就比左個嗶嗶機我等拎野食。

原本磅比我睇既時候都唔覺咁大塊,上埋塊板度食落又幾重量級喎

係呢度食完要自己放返餐盤嫁

今日食完唔洗操喇,返屋企打機

拜拜
2019-07-31