2021-11-16
呢間野好似開左唔夠兩個月。menu 都幾多選擇,佢出名係食新鮮製魚旦炒個d, 但見到個menu 有蔥油雞扒飯,就諗都唔使諗😝 「老闆,多蔥」食蔥油雞扒飯最緊要就係個蔥油,我以前食過碟蔥油雞扒飯,啲蔥油得幾粒,咁就唔好改名叫蔥油啦。真係多蔥多汁,再搞爛埋個蛋黃汁,撈飯,正到呢。淨係呢個汁撈飯都夠,其實個雞扒已經係配菜。雞扒都煎得夠香既,唔腥,係唔夠新鮮炸,因為熱度唔夠。同埋我叫左少飯,所以d 汁相對多左, 變左有少少咸。不過我重口味,都ok😝仲要好抵食,$44 , 凍飲加$3其實好多人叫河粉個d坐隔離位食客叫左魚皮餃河粉,睇樣個魚皮餃真心「晶瑩剔透」 !!!我同朋友講過幾日黎試埋個河粉先! 門口埋單見到櫃位隔離放左d 炸魚皮,見到啲魚皮係有黃色,唔通係啲魚油?咁濃?因為平時見到啲炸魚皮係冇咁黃色㗎,呢一個下次都要試吓先🧐😮
「老闆,多蔥」
仲要好抵食,$44 , 凍飲加$3
其實好多人叫河粉個d
我同朋友講過幾日黎試埋個河粉先!