第一次叫Pizzabox既外送速遞,實在令人太失望,一定無下次!喺呢個全港同心抗疫既時間,人人都注重衛生戴上口罩,尤其是餐飲業既更加應該要加強衛生意識!但當我地見到外送職員上到黎無戴口罩真係O曬咀,佢地接觸食物同咁多客人,唔帶口罩真係適當嗎?再者送貨真係遲太多,本身我想訂7點送貨,佢地時段已滿,就安排8點送,點知等極都未有,打去熱線又話叫餐廳覆電話比我地,但餐廳又唔覆。最終等左60分鐘,9點鐘先送到黎,仲要送到黎餐廳先覆電話比我。如果佢係接唔切單既話,可以老實講,我都可以食其他野。但佢承諾左8點送到黎,又遲到1個鐘,都幾不能接受。到食物方面,樣樣野都係凍既!已經唔知擺左幾耐先送餐過黎。點左兩款薄餅,乾到吞嚥困難,餅底又厚又乾好似食光酥餅咁。其實Toppings係唔差既,但成舊野乾爭爭真係好難啃。另外仲有一個肉醬千層麵同雞飯,兩樣野都過咸,味道亦唔好食。總結上述衛生問題、逾時送貨、食物質素都唔好,平時真係極少比喊喊既我都可以講句「無下次」!

到食物方面,樣樣野都係凍既
已經唔知擺左幾耐先送餐過黎。
另外仲有一個肉醬千層麵同雞飯,兩樣野都過咸,味道亦唔好食。

總結上述衛生問題逾時送貨食物質素都唔好,平時真係極少比喊喊既我都可以講句「無下次」!

60 分鐘 (外賣送餐)