2016-10-21
晚上7pm 經過,見唔多人,仲有位坐,就又再次幫襯,因為我覺得呢間pizza 真係大件夾抵食。今次叫左:夏威夷薄餅$35法式薯條$20落完單開始多人入店,等左5 分鐘左右,就有薯條先。French fries $20(8/10):影相睇落可能唔多覺,但實質佢係好大份,仲係熱辣辣新鮮即刻整起比客人。我個人會覺得抵食過隔條街賣炸薯條加唔同醬就收你$27 或以上既個間店。而且呢度既份量一定多過杯裝,基本上如果你細食,呢度$20 可能等於你食左兩個半薯仔講返薯條永遠新鮮炸起,熱辣辣既時候就最好食,佢唔會好鹹,食到既味道係少少鹹加多多薯仔味,脆度亦剛剛好,唔會太軟又唔會太乾硬,配埋蕃茄醬,。 **不過如果你對啲醬汁好有要求既話,又唔鐘意茄汁,都係建議你食返$27 個間店夏威夷薄餅$35(4.7/10):都係大份,但呢個薄餅就令我有啲失望。因為第一,佢唔夠熱,菠蘿凍既。第二,個薄底本身麵包多同厚係無乜味既我都可以接受,但佢個面啲蕃茄醬同芝士又薄又凍,火腿都係麻麻,真係似乾食一件又大又cheap 麵包充飢咁。下次應該要佢比新鮮整或者熱啲既薄餅比我,呢間店整體比我印象唔差,但薄餅口味口感真係有參差,去
今次叫左:
夏威夷薄餅$35
法式薯條$20
落完單開始多人入店,等左5 分鐘左右,就有薯條先。 French fries $20(8/10):
**不過如果你對啲醬汁好有要求既話,又唔鐘意茄汁,都係建議你食返$27 個間店 夏威夷薄餅$35(4.7/10):
下次應該要佢比新鮮整或者熱啲既薄餅比我,呢間店整體比我印象唔差,但薄餅口味口感真係有參差,去買pizza 要識得揀!先至係老闆hahahaha
我下次諗住試四款芝士個個pizza, 希望佢會熱辣辣得來,口感又好啦!鐘意食平pizza 既你,stay tune