2021-10-11 1153 瀏覽
呢日行過茘枝角,諗住去四喜買包,經過王孖記,見到好多人排隊,又見到佢個lunch 餐牌好吸引,之前亦都聽朋友講話佢lunch好味又抵食,成日都好快賣晒。咁難得黎到茘枝角又係lunch time,所以一於買返黎試吓😋等咗大概5-8分鐘就已經有得拎,好快。一個lunch set 連紙包飲品加一杯仔啫喱,只係$40!我哋叫咗燒雞髀薑黃飯同沙嗲豬肉串薑黃飯,佢啲薑黃飯好香薑黃味同埋原來仲有啲椰香味,上面仲有啲薑蔥,好好味!😋😋佢嘅燒雞髀啲肉好淋👍🏻不過豬肉串啲肉就硬咗少少。而佢嘅沙嗲汁好好味,好香沙嗲同花生味,汁入邊仲有啲花生粒粒!成盒飯都好大份,好好味!忍唔住食晒,所以超飽🤣🤣!下次如果經過又係lunch time嘅時間一定會再買其他款試吓!

外賣自取