2024-08-15
雪糕新地唔記得落花生,取餐時提才補。取餐時已見到雪糕很溶,立即食食到一半都已經溶晒🙁😣薯條叫咗走鹽,通常即炸熱辣辣。我都明明見到廚房炸緊薯條,我一直企在櫃檯等取餐,但到我取餐時睇見啲薯條外表一般,立即取一條入口完全唔熱,暖也不暖,淋淋的,唔好食,非常失望😞🥺我現場取即時食卻似外賣放咗半小時差唔多的口感,因為食咗麥當勞幾十年知道食物的水準,我唔知呢間分店發生咩事,嬲到要寫食評!我唔好彩囉,店員冇俾即炸起嘅薯條我😢😮💨今次用app內生日優惠,可以揀送新地或中薯條🍟。 諗咗一段時間,買雪糕送雪條還是買薯條送雪糕新地好,最後兩樣都唔好食。OpenRice 個app寫食評連最簡單嘅文字copy and paste功能都做唔到😡 生日優惠呢段想放上頂卻完全冇方法😤難道我要將上面3段字由頭打一次嗎? 你哋審查pose㗎嘛,睇到就唔該你哋自己都改善吓,每次用你哋個app都用到發憫,非常討厭