2019-02-06 237 瀏覽
食得多日本菜或者中菜, 有時都會想試吓其他新口味.. 今日同朋友黎學煮土耳其菜,感覺好有趣依度既環境好有氣氛,好有中東風情,唔怪得咁多人特登黎呢度有個好懶既員工! 就係佢喇😂 黎到呢間餐廳既時候佢已經訓左係其中一張枱上面唔郁, 仲係度合眼訓😂😂😂 不過🐱肥嘟嘟, 真係好得意! 而且好乖唔會亂咁騷擾客人, 又有邊個捨得話佢🙈我地學左特色沙律配白芝士同茄子薯仔配自製乳酪,感覺好特別,學完可以即時試食之後店長推介佢地既特式鳳梨酥,台灣藍帶師傅制作,法式酒漬鳳梨酥,聽個名好勁,試試味道如何一盒份量都幾多,價錢$168,唔算貴,我地買左一盒鳳梨酥味道好香,酒心味道唔會太過over,入口好嫩滑, 好juicy👏🏻👏🏻👏🏻 而且食落好香, 味道比賣相吸引❤️食完唔會好油膩感覺, 酒漬味既濃味確實一流😍😍😍 不過始終都係有芝士, 食得多會有點膩 同土耳其咖啡夾埋一齊食唔錯架! 😋😋😋食埋鳳梨酥, 為一餐畫上完美嘅句號😘
依度既環境好有氣氛,好有中東風情,唔怪得咁多人特登黎

一盒份量都幾多,價錢$168,唔算貴,我地買左一盒

食完唔會好油膩感覺, 酒漬味既濃味確實一流😍😍😍

不過始終都係有芝士, 食得多會有點膩

同土耳其咖啡夾埋一齊食唔錯架! 😋😋😋

食埋鳳梨酥, 為一餐畫上完美嘅句號😘