2021-04-18
Bagel店既內部唔大, 不過都有兩層同一個非常igable既室外位⛱ 我地去到既時候得返地下一張四人枱, 所以冇得揀🥲 店舖入面貼左唔同搞笑既poster 都忍唔住影底佢🤣 食物方面都係以bagel為主飲品既選擇都係正常果啲📋 Triple Biscoff 🥯($75)最近流住一股biscoff 風, 唔少地方都會搵到佢既蹤影🍪 而今次混合埋bagel一齊, 配搭幾新穎😌 因為本有甜甜既melted biscoff sauce, biscoff crumps 再加cream cheese, 所以個bagel會用原味🙃 Bagel做到少少外脆內軟既感覺, 再配埋biscoff crumps沙沙地既口感成件事變得好豐富😋Match Red Bean Mochi Bagel 🥯 ($40)除左Menu 上面既Bagel選擇之外, 仲會有daily bagel可以揀, 款式就放左係入門口既玻璃小盒度, 今日有我最愛既matcha red bean mochi 口味😍 呢款bagel既口感硬左少少, red bean 同mochi既份量偏少, 有啲失望😟Homemade Lemongrass
Triple Biscoff 🥯($75)
Homemade Lemongrass Lemonade 🍹($32)
因為每人最少要叫一樣野, 所以我地加左呢杯飲品, 品道偏淡, 冇咩特色, 不過都幾refreshing 既🍃
呢間Bagel 店都幾多特色打卡位, 玩味元素好強🥳 不過對於食物既質素有啲失望, 而且價錢偏貴🙈