BARCODE既藍白色幾何設計由佢一開張已經非常吸引我了😍拖左好耐終於同閨密去到了🙆🏻‍♀️💓但地理位置上黎講比想像中有啲遠,係炎炎既夏日真係行到上去已經出哂汗🧗🏻‍♀️🥺-🎈Quail & Egg Sandwich $108呢個幾好食😋個sauce有啲似燒汁咁再加埋個餡料好夾~仲要有埋流心蛋😍個人比較少食鵪鶉肉所以都幾特別哈哈~而個sandwich亦有預先用牛油🧈烘過的!所以食落幾香🙆🏻‍♀️但感覺價錢有啲進取未算太驚艷🙈-🎈Canele $32可麗露外脆內軟,裡面亦有濕潤感~個人覺得偏甜了一點,食落有啲漏😳-🎈Hojicha Latte (Hot) $48嗯🤔先講個拉花真係好快起泡🤧而且焙茶味好淡,飲落去焙茶粉同奶有啲分離,係會飲到啲焙茶粉粒咁🥲-🎈Iced Chocolate $48正常發揮的凍朱古力🍫一啲都唔甜所以都幾好~ -整體來講覺得為了打卡去一次都還可以的🤍但食物質素未算太高質 所以就未必會再回訪了😳-🔸BARCODE📍中環己連拿利1號華昌大廈地下1號舖

🎈Quail & Egg Sandwich $108

🎈Canele $32
Canele

🎈Hojicha Latte (Hot) $48
Hojicha Latte (Hot)

🎈Iced Chocolate $48
Iced Chocolate

正常發揮的凍朱古力🍫一啲都唔甜所以都幾好~
🔸BARCODE
📍中環己連拿利1號華昌大廈地下1號舖