呢間cafe 有兩層,樓上同樓梯都好多打卡位。成間cafe用藍白做主色調,令我諗起Santorini 嘅藍頂教堂🤤!🥯 Triple Biscoff 焦糖三重奏 ($75)7.5/10呢個bagel 面頭有lotus 餅乾碎,同lotus 焦糖醬,中間又有爆多lotus cream cheese。成件事好邪惡!真係食到佢所講嘅三重奏🤤 。係焦糖嘅甜度黎講,雖然佢多醬、又多cream,但整體上都唔會話超甜。仲甜得幾自然,唔會好溜👍🏻。Bagel 包身會偏硬少少,不過咬落都好煙韌,最好就盡快食🤣。雖然bagel 有啲貴,但都值得一試嘅。🍵 Matcha Latte ($55) & Mocha ($50) 6.5/10飲品方面就不過不失,兩杯都唔會好甜。而抹茶latte 就會重茶味啲。

2022-07-09
10 分鐘 (堂食)