Bluebird Coffee❤️🕊上環店環境好靚好舒服,仲要有兩層既寵物友善cafe~可以帶埋你地既狗狗過黎喔~藍色為主調有outdoor位,地理位置超方便,地鐵一出左手邊就係了,兩層都有toilet,有唔同既飲品同鹹甜點可以選,咖啡豆既種類都好多,想靜D既建議坐樓上‼️🦅Latte - Grande $45"拉花超級靚 咖啡味夠濃 入口口感香滑"🦅First Light $49Earl Grey Latte, Honeycomb Crumble"咖啡味唔會好濃 仲有微微既伯爵茶同蜜糖味 三者加起來味道都幾夾""如果平時中意飲咖啡加糖 或者中意飲earl grey既可以試下呢個會有驚喜"🦅Chocolate Brownie $26"朱古力味好香濃 外層脆內面軟 唔會太甜"🦅Classic Scone $26"可以㨂配cream或者jam 今次我㨂左cream 超大份cream""scone咬落鬆軟得黎味道好香"🦅Chocolate Fondant w/ House Blend Affogato $98"同樣好香濃既朱古力味 連埋雲尼拿雪糕同咖啡 就係affogato啦 完美中和番朱古力的
Bluebird Coffee❤️

🦅Latte - Grande $45
"拉花超級靚 咖啡味夠濃 入口口感香滑"

🦅First Light $49

🦅Chocolate Brownie $26
"朱古力味好香濃 外層脆內面軟 唔會太甜"

🦅Classic Scone $26
"scone咬落鬆軟得黎味道好香"

"同樣好香濃既朱古力味 連埋雲尼拿雪糕同咖啡 就係affogato啦 完美中和番朱古力的甜味"