2020-07-22 569 瀏覽
因為前排影片爆紅,所以嚟呢度嘅人都相當多,夏天要排咁耐隊都唔少嘢,真係要有心理準備。今次嚟主要試咗佢出名嘅藍芝士蘋果Pizza同一碟蒜香蕃茄辣椒大通粉!藍芝士蘋果PIZZA都幾特別,餅底不薄不厚,有煙韌咬口,同埋食到麵粉嘅香味,我都幾鍾意;蘋果嘅清香配搭同樣有少少甜味嘅藍芝士,感覺幾Fresh幾清新,整體唔錯,不過食完會唔會好掛住就未至於。另外,如果藍芝士再多啲會更好,而家芝士嘅拉絲唔係好夠,所以略略覺得口感可以再豐富啲。至於蒜香蕃茄辣椒大通粉就幾濃味,亦都夠多汁,大通粉煮得岩岩好,蒜、辣、茄三個味道係穩陣一定match嘅配搭,所以實冇死,通粉同個汁都幾入味的,鍾意食辣嘅話應該都會滿足到~講驚喜嘅話,佢畀我嘅感覺都OK~想試下新口味嘅話都可以一戰嘅!

2020-06-30
20 分鐘 (堂食)