2018-12-10
環境:系apm地庫一田超市入面, 搵佢其實唔難, 見到有一排焗得好靚既pizza就知係emilia. 座位唔算多, 但環境舒適, 在同一個位置, 有4-5間特色食店.食物:呢間pizza係因為我fd話幾出名所以去試下, 呢間pizza店佢有10幾種pizza款式, 今次我叫左個黑松露芝士pizza, 平日出面也不多見可以點了一個來試. 試完覺得呢間pizza係高水準, pizza松露味重, 芝士味濃香, 餅也焗得剛剛好, 不會太硬但有咬口. 佢雖然唔係即時焗製, 但你落完order 佢會幫你放入焗爐焗熱個pizza,所以食起黎其實都好似即時焗. 呢間絕對係可以講係隱世pizza.- 價錢:一份30幾蚊, 都算大個pizza, 有兩個長方形的pizza, 兩個人食剛剛好, 不過其實我仲想試佢其他pizza, 可能下再試吧!
環境:
食物: