2020-03-07
K11 Musea岩岩開無耐個陣同朋友黎行過一圈,發現左呢間幾靚既coffee shop,入面仲有賣村上隆花花同KAWS添!今日終於約到朋友一齊黎試,由於見佢係all day menu,所以5點幾就去左食。店鋪擺設好靚呀!Artsy Print Coffee可以揀朱古力或者咖啡基底,由於怕夜晚訓唔著,所以揀左朱古力。首先佢既圖案真係做得好靚呀!!而且佢既朱古力都幾香濃,而且上面有層好香好滑既cream,正呀!個杯好靚靚~~~Chicken Lollipops with Baked Buffalo Cheese外皮炸得香脆乾爽,調味唔係好重手,加上上面既芝士,焗到半熔,咬出黎仲可以拉到絲添!Carbonara唔係我平時食到好creamy個種,佢係用意大利最傳統既方式去煮,無加忌廉。長通粉加入左蛋黃,西班牙香腸同煙肉,咸咸地,幾好食。Bella Nutella with Strawberries底層係麵包,上面搽左啲朱古力榛子醬,放左啲新鮮士多啤梨,仲有少少綿花糖同薄荷葉。個presentation好靚呀!!入口就有香甜既味道,少少薄荷葉令到成件事更清新。呢間coffee shop既野食全
呢間coffee shop既野食全部都整得好靚好精緻,靚得黎質素又高。而且店員唔會趕人走,鐘意傾計坐幾耐都可以~