2023-04-07
viewonwon🍴🍝呢間餐廳好搞笑哈哈 叫鬼混 🖼🎃🎭之前係銅鑼灣糖街 呢家重新開張係西環 🎆餐廳同以前一樣主要用復古裝修 擺放咗好多唔同嘅油畫同鏡增添藝術氣氛餐廳有兩層 💕打卡位可以去樓梯轉角 已經會見到掛滿滿左右唔同既油畫 🖼😛👍食物方面 亂叫都唔會中伏 🤣 5*推薦👍👍😛💕保持水準如果特別要推薦嘅話係♦️鵝肝配封門牛柳😝🦬佢連襯底既薯蓉都做到恰到好處剛好配搭鵝肝嘅油份 另外仲有支針筒裝既醬汁 酸酸甜甜 不油不膩⭐👍HKD278💕♦️蟹膏蟹肉燉飯唔重蟹膏味 但配以好多蟹肉搭救 🤣但如果鍾意蟹膏果啲人會有啲失望整體都係好食既 因為飯粒佢冇燉到好軟爛煙煙靭靭 而且唔滯 🍛HKD178飲品方面 牛油果之鬼會中意😝🤣💕呢到可以叫 香滑濃郁既牛油果奶昔 🥑🥑HKD56價錢方面都唔貴 平均每樣食物大概價錢都係$101~368左右本身唔鍾意牛油果既我 🤣依舊都係唔中意 哈哈哈哈哈 🤣🤣🤣😝但都係叫左杯試餐廳員工質素都好好 上餐快捷有禮貌 👍知道客人會影相 會適當畀空間你去影👍goodgood推薦 💕💕#viewonwon餐廳 #西環 #西環餐廳推介#西環餐廳 #西環好去處#西環打卡
🍝呢間餐廳好搞笑哈哈 叫鬼混 🖼🎃🎭
之前係銅鑼灣糖街 呢家重新開張係西環 🎆