2023-11-28 12 瀏覽
So Bar喺尖沙咀The One對面,原來正正就是蘇媽蘇媽的位置,出面就係酒吧。這間姊妹店,酒吧完全走另一類型風格,燈光昏暗幾有情調,環境舒適,有外內座位,啱哂同朋友吹水傾計。仲有個勁大電視,睇波嘅朋友都啱黎。 泰式海鮮拼盤(魷魚x2 扇貝x2 青口x2 蝦x2 生蠔x2)每一種海鮮都新鮮美味,完美地展現咗泰式煮法嘅獨特風味,魷魚嘅肉質彈牙,扇貝鮮甜多汁,青囗鮮嫩,蝦肉鮮美彈牙,生蠔鮮甜,點埋啲泰式海鲜汁真系一绝!#烤鴨薄餅呢一个Pizza 融合了中式烤鸭的概念,Pizza 搽咗烤鴨醬再加埋鴨肉京葱,十足十食緊片皮鸭,餅底脆身,有驚喜 #串燒拼盤燒雞皮、燒士匪雞肉串、地獄麻辣雞肉串這個好適合配酒,惹味香濃,雞皮好脆有啲厚度;而二款雞肉串香滑多汁,正!叫了二杯cocktail. 分別係lemongrass & Heart Beat, heart beat 呢杯比較清新,新鮮西瓜一片連榨汁,好fresh既感覺

泰式海鮮拼盤(魷魚x2 扇貝x2 青口x2 蝦x2
生蠔x2)

#烤鴨薄餅

#串燒拼盤
燒雞皮、燒士匪雞肉串、地獄麻辣雞肉串