2022-11-22
happy Friday梗係要同朋友嚟飲飽食醉啦!同朋友喺尖沙咀食完飯經過見到呢間So Bar幾有氣氛,外面有個超大型嘅電視播緊足球直播,朋友鍾意睇世界盃於是我哋入去試吓餐廳環境好有英倫風嘅感覺,位置寬躺,如果天氣唔係太熱坐室外就最有氣氛👍佢呢度除咗飲酒之外,仲可以點即叫即整嘅海鮮拼盤和伴酒小食我哋見到佢近排做緊promotion,每人只要嗌兩杯酒精飲品就可以用$299享受呢個海鮮拼盤套餐,有生蠔、龍蝦、峴、帶子同鮑魚🦞啱晒大家收工嚟喝一杯🍺傾下計龍蝦都幾大隻,有成個手掌咁大,龍蝦肉肥美鮮甜,最驚喜係個帶子,好大粒好彈牙好新鮮,好耐冇食過咁鮮甜嘅帶子!鮑魚都好正!一啲都唔靭,咬落去爽口彈牙!$299可以食到六種海鮮真係非常之抵食😋😋😋Durian Kiss $99喱杯榴槤特飲呢…真係好正!佢係有少少似榴槤smooth既口感,飲落去呢帶有少少Bailey,甜甜地又帶點烈酒酒香,好正!鍾意食榴槤嘅朋友唔好錯過!
佢呢度除咗飲酒之外,仲可以點即叫即整嘅海鮮拼盤和伴酒小食
Durian Kiss $99