蘇豪區高質Pizza🍕12款Pizza仲有自家製甜品🍦🔻Uncle Jimmy (8 Inch)💰168 🌟既然店名有Pizza,咁當然要試下啦😍呢款Pizza主要配料有挪威煙三文魚同火箭菜,而三文魚上嘅醬汁係yogurt醬🍕Pizza餅底好香脆,而煙三文魚油香濃郁,加上yogurt醬,香而不膩,同火箭菜一齊食更清新😋🔻Spaghetti with Mixed Seafood in Truffle Cream Sauce 💰168呢款意粉濃香十足,每一條意粉都掛滿香滑嘅黑松露醬,大蝦已經貼心地剝好殼,爽滑彈牙,而其他海鮮例如青口、魷魚圈同魚柳都好新鮮🦐🔻Homemade Apple Crumble with Ice Cream 💰68 🌟自家製嘅Apple Crumble真係令我好驚喜❤️啱啱焗出黎,外皮好酥脆,而蘋果內餡仲有肉桂粉味,超級香!😍肉桂控必試👍🏻不過有啲可惜係店內冇曬雪糕了,店員俾左我地芝士蛋糕,雖然都幾好味,但係我覺得Apple Crumble要配搭雪糕先係最好味🍦蘇豪區果然有唔少高質異國美食,連小小一件名不見經傳的Pizza店都令人咁驚喜😍
蘇豪區高質Pizza🍕12款Pizza仲有自家製甜品🍦

🔻Uncle Jimmy (8 Inch)💰168 🌟