2023-04-29
Happy Friday Happy Gathering 勞碌了整個星期當然要好好慰勞下自己是日約了三五知己到訪了一間以豬為主題嘅餐廳餐廳位於鋰景灣蘇豪東chill🍖🍖🍖🍻🍻🍻Dinner~~Crispy Pork Knuckle $318招牌德國咸豬手、烤薯、酸菜,芥末籽忌廉汁,份量大,可以2至3人享用Dungeness Crab Cake $155太平洋蟹餅配青檸蒜香蛋黃醬Calamari Fritti $138酥脆魷魚圈配青檸蛋黃醬,香脆可口Crispy Chicken Wings (6pcs) $130秘製香料脆雞翼,配香草甜酸醬,微辣惹味Brown Butter Scallops & Saffron Risotto $188牛油帶子、菠菜、巴馬臣芝士,配意大利飯是日還有優惠,Moctail buy 1 get 1 free,小妹我當然也要捧場一下,點了杯Tango $94 🍹😝整體而言,用膳環境舒適,服務員熱情友善,餐廳播放著輕快音樂,享用晚餐同時可以放鬆心情,盡情暢談暢飲,係個聚餐嘅好地方,有興趣嘅朋友們要試試喔😉
Happy Gathering
勞碌了整個星期
當然要好好慰勞下自己
是日約了三五知己
到訪了一間以豬為主題嘅餐廳
餐廳位於鋰景灣蘇豪東
chill🍖🍖🍖🍻🍻🍻
Dinner~~
Crispy Pork Knuckle $318
Dungeness Crab Cake $155
太平洋蟹餅配青檸蒜香蛋黃醬
Calamari Fritti $138
酥脆魷魚圈配青檸蛋黃醬,香脆可口
秘製香料脆雞翼,配香草甜酸醬,微辣惹味
牛油帶子、菠菜、巴馬臣芝士,配意大利飯