2021-07-23 184 瀏覽
今晚同老公發現蘭桂坊有一間新嘅西餐廳, 於是就入去試我哋七點鐘到,人唔多可能因為餐廳是新開的。地方好大, 好舒服好有空間感,而且D歌都幾好聽 我哋坐低咗就點以下食物:炸雞翼, 呢個唔行仲好重芝士味, 喜歡芝士嘅你呢個係必食 呢間餐廳最出名就係食青口, 我哋點咗龍蝦湯味, 好特別隔離有四個炸饅頭 帶點中式風味 青口好新鮮, 好好味, 最正嘅係好大煲,抵食我哋仲叫咗個非常邪惡嘅漢堡包, 配埋啱啱炸起嘅薯條。 嗰塊牛肉扒好多汁, 一咬落去啲汁漏曬出嚟 值得推介最後我哋仲叫咗個心太軟, 超級流心 好好味, 我可以話係我食過心太軟之中最好味的我哋仲嗌咗兩杯嘢飲, 一個係hong Kong delight, 有青瓜同檸檬味嘅雪碧。 一杯係意大利泡沫咖啡, 兩杯都唔錯。以今日嘅食物質素, 呢個價錢算係唔貴。 我哋兩個飽到捧住個肚離開 呢間餐廳嘅服務質素是A+++, 服務員見到我哋個漢堡包同薯條凍咗, 就幫我哋整返熱 超級貼心。 值得一提係, 服務員經常會嚟斟水。 下次會同屋企人嚟
今晚同老公發現蘭桂坊有一間新嘅西餐廳, 於是就入去試

我哋坐低咗就點以下食物:

炸雞翼, 呢個唔行仲好重芝士味, 喜歡芝士嘅你呢個係必食

帶點中式風味
青口好新鮮, 好好味, 最正嘅係好大煲,抵食

值得推介

最後我哋仲叫咗個心太軟, 超級流心
好好味, 我可以話係我食過心太軟之中最好味的