2021-04-16
𝘽𝙖𝙠𝙚𝙝𝙤𝙪𝙨𝙚, 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙡🥐Bakehouse最出名一定係#蛋撻 ,我個人覺得佢比較似葡撻,但比葡撻更好食♥️原因係佢個蛋撻好深,唔係平時比較淺既撻。所以佢變相可以放到好多蛋汁,而且佢個蛋汁真係好正,好濃蛋同奶既味道🔥加上個撻皮係我最愛既穌皮,所以我真係好難會食厭。食過好多次,但每次有得食我都會好興奮,完全未食厭。$12個其實都唔算好貴,因為佢真係好足料好好味👍🏽如果你唔係即刻食,建議你返到屋企用焗爐焗佢一陣,等佢起碼稍為有少少熱先食,會好食好多。始終凍左無咁正。.📍G/F, Asiarich Court, 5 Staunton Street, #Central #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 9/10💰Price: $12-20 pp.
🌟#HappiMuffin Rating: 9/10
💰Price: $12-20 pp