今次專程嚟品嚐佢嘅法式焦糖pancake,望到佢滿到瀉嘅吉士醬,三層高嘅厚pancake,夠晒邪惡👅法式焦糖𝚙𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎🥞 $108有別於平時食開嘅疏乎厘pancake,呢度嘅質感比較厚實,反而蛋黃味特別香濃,口感更加濕潤,食落會有啲醬住個口,淡淡都係滿足嘅感覺💋不過法式焦糖醬偏甜,有啲膩,同埋略嫌面頭燒得唔夠焦,做唔到焦糖嘅口感。日式燒牛腹肉飯配溫泉蛋🐮🥚 $178日式燒牛腹肉飯反而有驚喜,首先牛肉嘅份量好多,半生熟嘅牛肉舖滿成個飯,雖然有部份望落好似好生,但食起黎一啲腥味都冇👍🏻,唔洗擔心。吉穿溫泉蛋嘅蛋黃漿撈埋珍珠米,清淡嘅調味已經足夠。炸單骨雞翼配蛋黃醬🍗 $88最後嘅炸單骨雞翼就有點遜色😔,雞翼炸得太乾,皮硬。本身雞翼冇乜調味,係要配蛋黃醬食先得🤨整體食物質素不錯,環境都算清新,只係座位之間空間比較細。

法式焦糖𝚙𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎🥞 $108

日式燒牛腹肉飯配溫泉蛋🐮🥚 $178

炸單骨雞翼配蛋黃醬🍗 $88

整體食物質素不錯,環境都算清新,只係座位之間空間比較細。
5 分鐘 (堂食)
  • 法式焦糖班戟
  • 日式燒牛腹肉飯配溫泉蛋