2016-06-07 228 瀏覽
呢期極火紅嘅蛋黃哥,四處可見,連麥當勞都唔例外,特別帶肥髀去試!星期日人山人海,好難搵到個位,肥髀霸位,我就去買食物,櫃檯忙到癲,店員極速落單加上食物!5分鐘唔使攞齊開餐!梳乎里分享盒套餐($41.8)其實係個紙盒得意,蛋黃哥全家福,入面嘅食物保持快餐水準,四件炸麥樂雞油膩,點甜酸醬就好啲,麥樂雞係麵粉多過雞肉!所以唔似食緊雞肉!兩件辣雞炸得好黑,明顯啲油用咗好耐無換,味道好辣,炸得油膩,雞肉就幾滑!粟米杯(大)欣賞麥當勞可以薯條換粟米,比較清爽,粟米多又幾甜!荔枝特飲($4)透明蛋蛋杯好靚,入面汽水清爽,加埋啲罐頭水果,味道唔假!焦糖布丁麥旋風(15.8)本身唔喜歡焦糖,抱住一試心態,呢個實在太甜,雪榚甜,餅碎甜,再加焦糖實在太甜,頂唔住!蛋黃哥仲出埋卡,四款都好靚,買咗一款好得意!麥當勞食物呢排都極力改革,成日出新款!加上得意公仔!正!
梳乎里分享盒套餐($41.8)
蛋黃哥仲出埋卡,四款都好靚,買咗一款好得意!
麥當勞食物呢排都極力改革,成日出新款!加上得意公仔!正!
2016-05-29
5 分鐘 (堂食)