2009-03-16
環境格調一流, 平日去仲好FEEL! Relax~餐抵食, 吐司餐$24-$26, 包野飲, 仲有雞蛋兩隻~我同男友一人一個餐, 一個南洋西多士餐, 跟熱奶茶,兩隻半熟蛋! 一個花生醬吐司餐, 跟熱奶茶,兩隻半熟蛋!先說南洋西多士,味道一般吧~個多士比較硬左D, 醬汁嫌少。花生醬吐司就比較甜, 不過反而呢個好味D~!!!!而最正,最正,係佢地隻半熟蛋!!!!真係好好好味~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!黃又大, 蛋白又得意, 唔似蛋白, 總之好滑, 好正啦~~不過食得好有技巧, 最好建議大家直接拿住隻碟, 不顧儀態地倒入口, 如果唔係隻EGG會好易爛, 爛左一D都唔好食ga ~成隻食真的唔同D ga!至於杯熱奶茶一般而已, 茶味比較多,不過唔夠味,不能和茶餐廳的比。
餐抵食, 吐司餐$24-$26, 包野飲, 仲有雞蛋兩隻~
不過反而呢個好味D~!!!!