2022-09-26
閒時要食返啲甜野哄下自己😌之前有食過中環的phi coffee and pancakes 已經成日心思思想食返,點知原來太古城有分店♥️間舖頭好有秋天氣息,環境好舒服!我地encore叫左上次都有食既蟹肉意粉,再加碼叫左個牛油果火腿牛角包同牛肝菌意粉,個牛角包真心勁鬆脆,好好食👍🏻火腿唔係好咸,唔會蓋過牛油果味,夾埋一齊好食👍🏻另外個牛肝菌意粉好掛汁😝個汁好香濃♥️之後點少得tiramisu coffee/Godiva chocolate wine coffee ♥️tiramisu 好味,啲cream 好好味🤭🤭🤭我個Godiva chocolate wine 都好正,酒精味唔濃,好似飲緊Baileys 咁🤭最後緊係要有個梳乎厘班戟既😌😌新出北海道雷電瓜😝😝我本身就鐘意食雷電瓜😝😝個瓜好甜,食完pancake 都食到甜味,cream 上面有蜜瓜汁,啲蜜瓜汁有果肉架,唔係假蜜瓜汁😎😎真心正丫😌♥️