2022-11-19
一幻拉麵今年生日又自助餐又食拉麵,超超超大滿足!🤪早幾日見到ig話一幻拉麵請食拉麵,只要係當日生日就請食一碗拉麵,於是今日中午食完自助餐,夜晚再去食拉麵!一入到去店員會問你係咪今日生日,之後講餐牌上拉麵可以叫一碗免費(要比加一服務費),同行有8折優惠,最後我哋分別叫咗辛辣味噌蝦湯拉麵同札幌咖哩蝦湯拉麵。麵一到我叫店員比兩個碗仔,一來怕熱,兩來想試下對方果碗拉麵,點知原來免費拉麵唔可以分比人試,所以札幌咖哩蝦湯拉麵我比唔到分數啦!😭😭😭1.辛辣味噌蝦湯拉麵$免費(9/10)湯底好濃郁,真係好有蝦味,又唔會過咸,但係我嫌唔夠辣,食到無鼻水流唔過癒~🤣🤣🤣拉麵就硬咗少少,入面仲有兩塊叉燒同半隻糖心蛋,叉燒係薄切,唔夠喉,得兩塊太少啦!😖2.札幌咖哩蝦湯拉麵$88(無得試味,想比0分)**備註:生日優惠只限屯門分店,做到11月30日**3人總共價錢$88,有加一服務費!個人口味總評分:9/10地址:屯門屯隆街3號屯門市廣場一期2樓2319號舖#一幻拉麵 #相機食先 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #desser
今年生日又自助餐又食拉麵,超超超大滿足!🤪
1.辛辣味噌蝦湯拉麵$免費(9/10)
2.札幌咖哩蝦湯拉麵$88(無得試味,想比0分)
**備註:生日優惠只限屯門分店,做到11月30日**
3人總共價錢$88,有加一服務費!
個人口味總評分:9/10
地址:屯門屯隆街3號屯門市廣場一期2樓2319號舖
#一幻拉麵 #相機食先 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong