2023-12-05
📍今日去旺角攞啲嘢🤭因為我她時間唔係好⏳要快快手手食個晏就走嚕😍咁啱就見到呢間拉麵舖🍜我哋二話不說就入咗去食番碗麵🥳🦐海鮮濃蝦湯麵套餐 🌈呢個海鮮濃蝦湯麵個湯底味道真係好濃郁👅濃度好掛湯添🍜海鮮入面仲有鮮甜嘅鮑魚🦪青口、櫻花蝦、溏心蛋同埋木耳❤️呢度連麵嘅軟硬度都可以揀呀👍今次我就揀咗普通🤤食完之後我覺得我下次可以揀硬嘅都可以呀😍因為我本身自己鍾意食麵嘅硬度係有啲咬口✅整體唔錯🥳🐷脆炸豬手粒🌈豬手通常我哋就係食炆嘅🐽炸嘅豬手今次就真係第一次食🐷佢炸咗嗰個豬手個豬皮仲係好香口🔥咬落去嘅時候個膠質嘅口感好突出✅正呀🤤呢個好推介💯🍹霸氣玉油柑🌈清清地✅味道唔係好甜😍唔錯🥳🐮牛寶寶濃湯麵套餐 🌈鍾意食牛嘅我地😍見到呢個牛湯寶寶濃湯麵就真係勁開心😚有唔同牛嘅部位嘅牛肉🐃牛肉嘅味道好濃🐂湯底味道清甜✅好好食呀🥳🍤自家製炸蝦角🌈呢個炸蝦角🔥我會形容為係將一隻皮薄餡靚嘅蝦餃變大🤤跟住就令拎佢去炸🦐隨波波嘅皮包住彈牙嘅蝦肉🦐如果唔係食得太飽🤭我一定會再encore呢🥳🍸哈蜜瓜綠茶🌈欣賞佢哋呢度啲嘢飲🧃可以保持原味而又唔會太甜✅
🦐海鮮濃蝦湯麵套餐
🐷脆炸豬手粒