2024-03-16 16 瀏覽
蝦紅湯拉麵麵條用料好,使用日本小麥粉新鮮製造,彈牙美味。湯底好濃的蝦味,用咗不同種類的蝦,包括:龍蝦、虎蝦、阿根廷紅蝦、日本櫻花蝦,經過多重功夫去熬出精華,層次雙富,鹹香味鮮。配料有糖心蛋、紫菜、木耳絲,滋味飽腹。虎蝦乾海味坎飯我和朋友都好鐘意蝦,所以揀咗蝦湯~如果想淡味、清啲,就可以揀雞湯。每口泡飯都有海鮮味,除了蝦味,仲加了乾貝、日本花菇、虎蝦乾,即刻食慾大增,配料有雞胸肉、櫻花蝦、糖心蛋、紫菜,再加鰹魚昆布醬汁,性價比高,呢個價錢足料又出色~自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子用特製機器烹調。餃子餡料有雞肉、蝦肉,有啲似燒賣咁扎實,而且入口有水份~花雕洒漬新鮮鮑魚餐前小食。少少酒調味,鮑魚新鮮、彈牙爽口👍🏻住附近嘅街坊可以留意信箱,有coupon!
蝦紅湯拉麵

虎蝦乾海味坎飯

自家製阿根廷紅蝦雞肉餃子

花雕洒漬新鮮鮑魚
餐前小食。少少酒調味,鮑魚新鮮、彈牙爽口👍🏻

住附近嘅街坊可以留意信箱,有coupon!