2020-12-08 150 瀏覽
天氣咁凍真係要食飽食暖,食放題就最啱!之前喺尖沙咀食過一次流水蝦放題,覺得回味無窮,知道佢喺銅鑼灣開咗分店,咁啱今日喺呢邊行完街就再過去食。呢間分店嘅空間感覺更闊落,間隔齊整,好容易就可以夾到蝦,因為喺正座位隔離,好方便。而且今次個爐大好多,可以燒多幾隻蝦! 今次同樣都係有牛肉送,係靚牛肉!Juicy兼牛味濃 。自助區同樣有幾款熟食,包括泰式脆炸小食、豉椒蜆、雜菜、炒飯等等,仲有中式糖水。另外,燒烤配料同海鮮都係任食。肉類選擇都幾多,豬牛雞樣有,仲有日式雞串。值得一讚係海鮮好新鮮,帆立貝、青口都好鮮甜!嘢飲選擇方面都好多,有4、5個飲品櫃。食飽飽之後當然要食甜品啦,雪糕雖然得一種,但有超多口味,隻隻都好想食,我都仲有泰式甜品,當中我試咗斑斕椰汁糕,味道清新又唔會太甜幾好味。 總括嚟講,流水蝦放題真係好高質,值得再encore!

嘢飲選擇方面都好多,有4、5個飲品櫃。

總括嚟講,流水蝦放題真係好高質,值得再encore!