2023-05-27
打邊爐一向都係四季佳品無論係約咗咩人咩節日咩慶祝只要你想打既 邊爐一定幫到你🫡未開關前 去左附近staycation留意到呢間個名咁特別嘅火鍋店<叁不館> 會一秒令你諗起九龍城寨香港特色 懷舊風情 自由奔放…😝=====================今次一行三人三個女人一個墟大談天南地北🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️餐廳設計好特別懷舊得來又跟得上潮流將室外嘅搬入室內卡位門口嘅一筆一字 霓虹燈 餐廳入邊嘅每一個角落都充滿玩味同心思🤩個感覺係‘係咪真㗎?! 用唔用得㗎?!‘但又樣樣都珍珠都冇咁真🤣菜式選擇📜呢一個位要讚一讚,若然你有選擇困難症建議你可以叫晒佢哋啲拼盤🤣咁就可以樣樣都大包圍每樣都有得試吓所以我哋分別叫左1️⃣牛魔王拼盤2️⃣雜菜拼盤3️⃣手打五寶丸4️⃣紫菜炸響鈴5️⃣眾人皆醒醉雞湯鍋6️⃣竹蔗茅根水侍應姐姐建議我哋湯底滾起先品嚐,然後落醉雞料,計時6分鐘,撈起雞件,再繼續邊爐!雞件肉質部位不錯,6分鐘啱啱好,雞肉嫩滑而且食材新鮮入味,食完再加佢哋自己熬煮既湯,包保唔會食到尾湯底變晒質😋😋😋員工服務周到,連調味盤入邊嗰10幾款調味品都逐樣解釋,每款上菜嘅食材,佢哋都會講解清楚,務求將最好嘅味道比到我哋
無論係約咗咩人咩節日咩慶祝
3️⃣手打五寶丸
4️⃣紫菜炸響鈴
5️⃣眾人皆醒醉雞湯鍋
6️⃣竹蔗茅根水
員工服務周到,連調味盤入邊嗰10幾款調味品都逐樣解釋,每款上菜嘅食材,佢哋都會講解清楚,務求將最好嘅味道比到我哋,服務態度值得一讚!!👍👍👍👍
私竇口袋名單+1☑️
餐廳有獨立房,可以容納十二人左右,最低消費$3500,記得book位啊😉
#叁不館 #火鍋