餐廳: 三郎。燒肉
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-07-27 971 瀏覽
尋晚請幾位律師朋友食飯,第二次光顧這間餐廳,估唔到會遇到咁恐怖嘅經驗。頭段食燒肉都好地地,但當我將海膽手捲擺咗入口嘅時候,嘴裏突然間感覺咬到硬物,吐出來竟然係一粒生咗鏽綠色嘅螺絲。同服務員講,都未嚟得切影相,佢已經即刻拎走同埋話換嗰份畀我。當我叫經理嚟嘅時候,佢只係話叫廚師了解下原因,同埋送兩杯啤酒俾我地,而最後亦都冇再交待返原因。因為尋晚我係請幾位朋友食飯,所以為免尷尬,我冇再同佢哋爭論,但我覺得呢間餐廳嘅食物質素同服務員嘅態度實在好有問題,餐廳完全唔打算負任何責任。而如果客人吞咗粒螺絲落肚,絕對係可大可小的。

2024-07-26