2021-04-19 28 瀏覽
爆辣冷麵元朗友帶我食地道野,開頭我以為係咩咁地道,去到我就知道了,果然得呢到先有咁大盒,驚人份量的蟹籽,多到嚇死人。我地一人一盒爆辣冷麵, 我的是小小辣,冷麵他們即叫即撈,加dd蒜蠔油咁再加辣,絕對係香港人口味最後加超級多的蟹籽在上面, 朋友係一個超級芫荽控,一見到就失控要加多一多先happy,所以佢就叫左爆多蟹籽冷麵加芫荽,一打開我只聽到佢尖叫,望一望我都覺得好多 🤣🤣一d 都唔吝嗇,加左芫荽朋友話多了一份超香感。得兩盒野似乎滿足唔到我地,所以再叫左盒小食來填滿我城的胃口, 有魷魚,魚片,牛肚,墨丸, 腐皮等等,撈好醬汁又係加蟹籽, 蟹籽控真係唔可以錯過呢間。餐廳將於5月搬遷至西菁街富盛大廈89號地下而現時地址會做到4月尾
爆辣冷麵