餐廳: 元気寿司 (友邦廣場)
資訊:

如果你哋都同我一樣係💯蟹迷🦀嘅話去元氣壽司 🦀品嘗【松葉蟹祭】全新餐目就啱曬喇我自己就特別鍾情呢💫6款新品:🦀 DIP DIP龍蝦湯🦞松葉蟹卷以紫菜天婦羅 ➕ 蟹柳小卷搭配而成面層再加上啖啖鮮味松葉蟹肉😋原來仲有✨獨家隱藏食法~❤️先試一口♨️溫暖嘅龍蝦濃湯品嚐龍蝦湯嘅原汁原味想令蟹柳小卷及紫菜天婦羅味道變得更豐富只要喺鮮味濃郁嘅龍蝦湯上DIP一DIP仲即時有助提鮮 為味蕾帶嚟另類新體驗🤤單吃松葉蟹肉可品嘗到最原始鮮嫩口感混入龍蝦濃湯之中亦可令龍蝦湯口感更豐富你哋都一齊創造屬於自己嘅獨門食法喇🦀 炙燒蟹膏味噌松葉蟹棒松葉蟹棒屬松葉蟹最經典嘅部位,食落啖啖肉,味道非常鮮甜,大小朋友都鍾意😍。經炙燒後嘅蟹棒與面層濃郁嘅蟹膏味噌鮮味一併爆發,雙重鮮味令人回味無窮😋🦀 蟹雙式 ─ 松葉蟹鉗 ‧ 蟹味噌松葉蟹鉗 ➕ 蟹味噌飛魚籽軍艦可以一次過滿足雙重願望🤩原隻松葉蟹鉗 啖啖肉😋份量十足 味道鮮甜蟹味噌飛魚籽軍艦以蟹味濃郁嘅蟹味噌及味道鮮美嘅飛魚籽組合而成再配搭爽脆清新嘅青瓜片🥒口感豐富 味道亦富層次 絕對一吃愛上😍🦀 雙式松葉蟹軍艦柚子醋果凍 味道酸酸甜甜 加上鮮甜蟹肉味道出奇搭配🌈 創新食法🌱 清
如果你哋都同我一樣係💯蟹迷🦀嘅話

去元氣壽司 🦀品嘗【松葉蟹祭】全新餐目就啱曬喇

我自己就特別鍾情呢💫6款新品:

🦀 DIP DIP龍蝦湯🦞松葉蟹卷

以紫菜天婦羅 ➕ 蟹柳小卷搭配而成

面層再加上啖啖鮮味松葉蟹肉😋

原來仲有✨獨家隱藏食法~

❤️先試一口♨️溫暖嘅龍蝦濃湯

鮮甜味美嘅松葉蟹肩肉同蟹棒肉

將烏冬拌勻同吃 每一啖都滿載蟹肉鮮味😋

加上炸香咗嘅天婦羅脆粒 口感香脆又豐富

令人食唔停口🤭

款款抵食又新鮮,值得推介!
2023-11-30
  • 蟹雙式 ─ 松葉蟹鉗 ‧ 蟹味噌,
  • 雙式松葉蟹軍艦、
  • 炙燒蟹膏味噌松葉蟹棒