2020-04-22
特別日子,要食餐好嘅賀一賀佢!呢度舖仔細細,服務會更加細心😀。各國新鮮生蠔🦪,即開即食,包保新鮮。如果好似我呢啲生蠔初哥,店員會熱心推介,可以幫你執個私人海鮮拼盤。。上菜啦,店員小姐會詳細講解生蠔產地,廚師會細心地排好由淡到濃味開始食,咁就唔會撈亂啦!哈哈⋯真係幫到手呀!生蠔有大有細,有爽口、有creamy, 全部都非常新鮮,唔使加任何醬料都超好味🤤牡丹蝦、北海道帶子都鮮甜可口,加少少wasabi, 豉油同吃,錦上添花😍龍蝦🦞湯口感綿滑,味道濃厚,仲有大大舊龍蝦肉,絕無欺場!鵝肝多士 ~ 唔好睇佢細細舊,全部都係厚切,一入口,啲鵝油爆晒出嚟!燴龍蝦🦞意粉 ~ 🈵️🈵️嘅一碟,有2⃣️大隻已去殼龍蝦鉗之除,仲有好多舊龍蝦肉😍扁意粉條條都沾滿白汁,香濃可口!耐唔耐真係要對自己好啲,食完呢餐開心晒😃
呢度舖仔細細,服務會更加細心😀
。
各國新鮮生蠔🦪,即開即食,包保新鮮。
。
龍蝦🦞湯口感綿滑,味道濃厚,仲有大大舊龍蝦肉,絕無欺場!
耐唔耐真係要對自己好啲,食完呢餐開心晒😃