2010-08-29
由中環LANDMARK放工, 行到JASPAS, 唔知係自己體質唔好定點, 一身大汗, 因為實在太多鈄路行.好彩呢一餐都唔會失望~ WEEKDAYS 我地7:30P到, 都未有人, 可以坐WINDOW SIDE有D街境.兩個女仔食, 所以都唔會叫太多.一個APPETIZER一個PASTA再加個CAKE, 已經飽到傻左.個FRIED CALAMARI味道唔錯, 不過個炸粉有小小日式感覺, 唔似美式炸野.CARBONERA個汁好好味, 而且BACON好多, 所以雖然PASTA份量不大, 食完都覺得岩岩好.重點期待個BANOFFI CAKE, 因為見到好多好評~ 結果真係無負我地既期待, 超多香蕉配上D朱古力粉同TIRAMISU餅身...好好味!!! 好大件CAKE, 我地兩個SHARE完都要捧住個肚!服務態度就OK啦, 鬼妹姐姐好友善, 反而其他本地人全程黑口黑面.會為左個BANOFFI CAKE再返黎的!
兩個女仔食, 所以都唔會叫太多.
會為左個BANOFFI CAKE再返黎的!