係moko食完飯行街~見到有間新開既茶飲店😆聽到個名就知呢度係以飲茶和食甜品為主~即刻試一試😝呢度就冇牙珠奶茶🧋亦都冇奶蓋🤣養生茶係以天然花果為材料🍏對養生美容特別有效~ 有唔同既中式養生茶 又有銀耳露、果茶同mocktail🍹 蛋糕方面都有好多款式😍本身係想黎試下個卷蛋同泡芙 但係兩樣都冇晒🥲唯有食住其他野先🐣1️⃣水果茶$382️⃣士多啤梨Mojito$38呢兩款飲品都好refreshing🌿水果茶真係有好多款水果🤓我地叫左少甜~但係都飲到水果既甜味好夠😆士多啤梨Mojito就有d🌿味 但係就一d alcohol味都冇🤣 純粹mocktail~3️⃣Tiramisu cheesecake $654️⃣Basque burnt cheesecake $65呢兩款芝士蛋糕都係keto food😎 vegan friendly!雖然本身我地係想試其他野🤣去到只剩返呢兩種甜品🤓但係都食到兩款cheesecake既唔同口感 幾濃郁!個人會中意basque burnt cheesecake多d😆 希望下次再去可以食下其他款既甜品啦~

係moko食完飯行街~見到有間新開既茶飲店😆
聽到個名就知呢度係以飲茶和食甜品為主~
即刻試一試😝

呢度就冇牙珠奶茶🧋亦都冇奶蓋🤣
養生茶係以天然花果為材料🍏對養生美容特別有效~
有唔同既中式養生茶 又有銀耳露、果茶同mocktail🍹
蛋糕方面都有好多款式😍

水果茶真係有好多款水果🤓
我地叫左少甜~但係都飲到水果既甜味好夠😆

3️⃣Tiramisu cheesecake $65
雖然本身我地係想試其他野🤣去到只剩返呢兩種甜品🤓
希望下次再去可以食下其他款既甜品啦~
  • 士多啤梨MOJITO
  • 水果茶