同朋友行Moko行到攰, 朋友話要搵個地方飲杯野攤抖下~然後就俾我地係一樓的小角落裡面發現到呢間飲品店可以坐下飲杯野食件餅~而家好多飲品舖都行健康養生的路線, "好茶養生"都係一樣~一見到到個menu見到D甜品覺得好吸引, 可能我地果晚去得比較夜....已經冇晒切餅!但係咁樣係唔影響我地食甜品的心架!!!!我地嗌左兩個雪糕同兩杯野飲~-士多啤梨MOJITO+焙茶雪糕MOJITO即係梳打水, 士多啤梨唔係生果乾,係生果原片, 有幾塊士多啤梨片係梳打水裡面飄下飄下咁, 酸酸甜甜幾解膩!成杯野都幾大杯, 有成隻前臂咁大杯!焙茶雪糕好重茶味!有D炒過茶葉焦香焦香的味~可能因為係茶味雪糕所以唔太甜, 但又好滑!-蘋果美顏茶+玫瑰紅茶雪糕美顏茶裡面有塊好大塊的蘋果片, 又有D玫瑰花, 山楂, 仲有D我睇唔出的配料係裡面飄~朋友話飲落都幾酸應該係D山楂, 而且係熱飲所以酸味都幾明顯~玫瑰紅茶雪糕就好出玫瑰味, 紅茶味唔係太明顯, 而且玫瑰味係香的, 唔似假香精味飲完即飲的, 有興趣都可以買茶包返去自己沖水~"好茶"都幾多位坐, 而且成間舖都好文青feel, 好多位都好適合影相打卡~
同朋友行Moko行到攰, 朋友話要搵個地方飲杯野攤抖下~
而家好多飲品舖都行健康養生的路線, "好茶養生"都係一樣~
我地嗌左兩個雪糕同兩杯野飲~

-士多啤梨MOJITO+焙茶雪糕
成杯野都幾大杯, 有成隻前臂咁大杯!

-蘋果美顏茶+玫瑰紅茶雪糕

飲完即飲的, 有興趣都可以買茶包返去自己沖水~
士多啤梨MOJITO
蘋果美顏茶