2018-08-19 484 瀏覽
呢排見到吾少foodie share呢間餐廳既mini burger set 好似好好味咁然後就去搵呢間野出黎禁開google map以為好近 搭幾節中環往半山條電梯打橫行一兩條街就到點知......原來要行咁長既樓梯黎到呢個位 我其實已經經過好多餐廳然後諗住 貴少少 求其搵間pizza食算但朋友話 都行到呢度 堅持落去 可能有好好味既食物呢去到餐廳 d位其實吾錯 好文青feel幾個朋友黎傾計其實吾錯有室外位 亦有室內位一檯可以坐4人 好似大約有6張檯以上係餐牌 除左mini burger set仲有其他吾同選擇而mini burger set價錢吾錯但就無左THAI STYLE FISH CAKE BURGER 2pcs我就揀左GOLDEN PRAWN BURGER 2pcs同一杯mango soda呢杯野純粹止口渴用下面呢個mini burger set先係重點其實個burger總體積 有正常m記size就算無成個咁大 都差吾多4/5左右而薯條 就係用薯仔整吾係一般連鎖店咁 用薯粉兩個包睇落去吾同色事關我一個揀左紫薯味 一個揀左咖哩味最後 我係先食上面個包下面個餡同底包就cut開一
好似好好味咁
然後就去搵呢間野出黎