2024-02-21
美食可以將人拉近,金獅烤肉園🤤位于土瓜灣,餐廳由少數族裔營運,主打中東菜,有清真認證🕌,同時提供韓國菜🎎。因為我非常鍾意食,所以一定要向大家介紹,希望美食長做長有!土耳其烤羊柳🍖🍟配薯條係我最愛!羊肉本身嘅香味同油脂🤤,加上獨特中東香料👃,真係最好食嘅羊肉🙋!金獅烤肉園嘅薯條外賣攞返屋企食都唔會變淋,真係高質!而且仲有適量蔬菜🥗,真係應有盡有!牛扒漢堡包🍔超抵食,性價比好高!$40可以食到手工牛肉漢堡,而且肉汁多,牛肉味濃!好值得試!炸羊柳手卷啖啖肉😁,又香又多汁,真係好滿足!唯一壞處就係食到成手汁😜金獅烤羊柳披薩🍕又係必試推介!羊肉🍕唔係好常見,食落原來係好夾,一定要加芝士啊!金獅烤肉園現時主力做外賣,最多都係門口放一兩張檯,所以土瓜灣街坊可以買外賣,好想試嘅朋友如果揸車經過就可以買返屋企試😛