落咗囍臨大角咀這間,真係激發咗我個食慾!首先,椒鹽九肚魚真係爆嘴,炸到外脆內嫩,椒鹽撈得恰到好處,味道正啦!炸餃子皮薄餡靚,咬落去即刻「嘶嘶」作響,雞翼都唔係蓋的,外皮炸得金黃香脆,撈落芝麻更加香口。跟住,蠔餅真係贏晒!脆致致,蠔肉飽滿得滯,一啖一個,嘖嘖美味👍!點止如此,薑蔥蟹慳得嚟又新鮮,撈到我滿嘴都係蟹膏,足足碌著兩隻滿足晒!黃金蝦嘅咸蛋黃外衣簡直係罪惡誘惑,每一啖咸香輕爽,係咁滑口,驚喜之選!至於豉椒蟶子,呢個就真係惹味得黎犀利,每一口都夠晒食指大動💥。最後啲乾炒牛河雖然稍為乾身,但都算係過得去啦,至少呢度嘅鑊氣夠威!啖啖荔心,呢度嘅美食幾有食到「心滿意足」嘅feel,下次一定要再黎,多謝曬!🍴🔥